Vill du förbättra vårdsverige tillsammans med oss?

Vår företagskultur

Vad är det bästa med att jobba på Achima?

 • Det bästa är helt klart att man alltid har roligt på jobbet. Arbetsglädje är för mig otroligt viktigt och det finns det gott om hos oss. Jag gillar även att man får ta mycket eget ansvar och styra över sitt eget arbete. Min arbetsplats värnar också om att jag som medarbetare ska få växa både som människa och i min profession.

  Albin Lundqvist

  Fysioterapeut, Roslunda

 • I år firar jag 10 år med Achima Care och det säger ju allt!

  Ingrid Lohmander Andersson

  Medicinsk sekreterare, Ekeby

 • Det tveklöst bästa med att jobba på Achima är kollegorna, vi har roligt på jobbet och har samtidigt ett väldigt öppet klimat där man vågar säga vad man tycker och man vågar vara sig själv. Det blir väldigt tydligt hur viktigt det är att alla känner att vi jobbar mot samma mål, att det finns tydliga mål gör att man känner sig mer engagerad. Jag trivs väldigt bra med mycket eget ansvar, förtroende och framförallt uppmuntran i såväl förbättringsarbeten som andra små projekt jag påbörjar, allt för att förbättra vårdsverige!

  Jessica Ohlsson

  Medicinsk sekreterare, Vislanda

 • Jag har jobbat inom Achima i snart 15 år, ett familjärt företag där jag haft möjlighet att utvecklas inom min profession. Här har jag ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik med härliga kollegor och spännande möten med människor från nyfödda till 100-åringar

  Emilia Hedberg

  Distriktssköterska BVC & biträdande verksamhetschef, Växjö

Jobbar du redan på Achima Care?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@achima.se