Vill du förbättra vårdsverige med oss?

The Achima Way

Vad är det bästa med att jobba på Achima?

 • Det bästa är helt klart att man alltid har roligt på jobbet. Arbetsglädje är för mig otroligt viktigt och det finns det gott om hos oss. Jag gillar även att man fåt ta mycket eget ansvar och styra över sitt eget arbete. Min arbetsplats värnar också om att jag som medarbetare ska få växa både som människa och i min profession.

  Albin Lundqvist

  Fysioterapeut, Roslunda

 • I år firar jag 10 år med Achima Care och det säger ju allt!

  Ingrid Lohmander Andersson

  Medicinsk sekreterare, Ekeby

 • Det tveklöst bästa med att jobba på Achima är kollegorna, vi har roligt på jobbet och har samtidigt ett väldigt öppet klimat där man vågar säga vad man tycker och man vågar vara sig själv. Det blir väldigt tydligt hur viktigt det är att alla känner att vi jobbar mot samma mål, att det finns tydliga mål gör att man känner sig mer engagerad. Jag trivs väldigt bra med mycket eget ansvar, förtroende och framförallt uppmuntran i såväl förbättringsarbeten som andra små projekt jag påbörjar, allt för att förbättra vårdsverige!

  Jessica Ohlsson

  Medicinsk sekreterare, Vislanda

 • Det bästa med Achima Care är arbetsglädjen som varje anställd tar med sig till jobbet och som sprider sig så pass att patienterna märker av det. Det finns också goda utvecklingsmöjligheter i sin egen profession samt inverkan på verksamheten då allas röst görs hörd.

  Alex Ngo

  Fysioterapeut, Sala

Jobbar du redan på Achima Care?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@achima.se